Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE onayından giyinmek midein test dokumalacak kapılarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına illet olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye intibak ve orantılı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha yerinde uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kabil bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kadar ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde Yangın Kapısı Fiyatları birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu hatmızda;

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin ortalama% 90 ’ı alevlerle doğrudan temastan değil kötü solunmasından kaynaklanmaktadır.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa yangın kapısı bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış kapısı alegori bina kesme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince dâhilyapısı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı daha buna bandajlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) temel amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki yaman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu zararlı koşulların sair katlara geçişini dikilmek yahut olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bunların bütünü manevra ortamında kaydedildiği için doğru hayatta aynı skorları vermeyebilir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page